یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
نقد کتاب

حوزه/ دومین جلسه نقد و بررسی رمان طلاب، عصر امروز در مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، در این جلسه به بررسی کتاب " به هم رسیدن در میانسی" نوشته مهدی کرد فیروزجایی با حضور استاد محمود پوروهاب و اهالی انجمن داستان حوزه پرداخته شد و پس از قرائت بخشی از کتاب توسط نویسنده، منتقدان به بیان نکات مثبت و منفی رمان پرداختند.

پوروهاب با اشاره به دیدگاه خوانندگان درباره این کتاب گفت: کتاب دیدار در میانسی برای نوجوانان نوشته شده است و با اینکه اولین اثر آقای فیروزجایی است با قلم بسیار زیبایی نوشته شده و خارج از حوصله مخاطب نیست.

وی با بیان اینکه این داستان به صورت خطی نوشته شده است گفت: این داستان به صورت اندام واره ی یگانه ای نگاشته شده است و خواننده را به خواندن کل داستان ترغیب می کند.

نویسنده پیشکسوت قشر نوجوان در بیان نقدهای این کتاب گفت: شخصیت اصلی داستان و بعضی شخصیت های آن به خوبی معرفی نشده است و رویداد برخی حوادث با پیش زمینه مناسبی بیان نشده است.

عزتی پاک در نقد این کتاب گفت: داستان کودک و نوجوان ساختار مشخصی دارد که این کتاب آنها را مراعات کرده است و آشنایی با اتفاقات روز با صورت کاملا عملیاتی صورت می گیرد.

دیزگاه نیز با بیان اینکه بهتر بود نام این کتاب به "چوپان انقلابی" تغییر می کرد گفت: نام چوپان نشان دهنده ی نوعی سادگی، معصومیت و تلاش است که شخصیت این کتاب نیز کاملا دارای این ویژگی هاست.

وی افزود: استکبار ستیزی افراد این داستان به صورت کاملا غریضی است و بعد از به زندان افتادن، به صورت مدنی در می آید.

این نویسنده با اشاره به عنصر طبیعت در این داستان گفت: تصویر زیبایی که از طبیعت مازندران در این داستان جلوه می کند، ذهن را به سوی ادبیات اقلیمی موجود در دهه ی 30 و 40 می کشاند.

دیزگاه حضور مولفه های انقلاب اسلامی در این اثر را بسیار بارز خواند و اظهار داشت: مسائل استعماری، ره یافت انقلابیون و استبداد از دستاوردهای یک انقلاب است که در این اثر به خوبی دیده می شود.

 

 

 

کانال تلگرام خبرگزاری رسمی حوزه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha